vrijdag 30 december 2011

Prettige jaarwisseling!!

Het afgelopen jaar was voor mij een heel spannend jaar. Samen met José begon ik onze shop: Label '69. Het is een groot succes! Wij genieten hier enorm van. Het is super leuk om samen alle producten te bedenken en te maken. Ook was het geweldig om afgelopen maand op de kerstmarkt in IJsselstein te staan. Voor het komende jaar zijn wij druk bezig met het maken van nieuwe plannen. Wij hebben er weer heel veel zin in!! Ook was het een spannend jaar omdat Lisa geopereerd moest worden. Gelukkig is haar operatie goed verlopen en is zij nu herstellende. Vandaag zijn alle hechtingen verwijderd. Eigenlijk een week te vroeg, maar ze kreeg er zoveel last van dat toch besloten is om ze te verwijderen. Eind volgende week gaan we naar het revalidatiecentrum waar een gipsafdruk wordt gemaakt om haar prothese te kunnen maken. Ook weer heel spannend!

Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor alle enthousiaste reacties die José en ik kregen op Label '69. Ook wil ik jullie bedanken voor alle lieve woorden die jullie schreven en voor alle kaartjes die Lisa van jullie heeft mogen ontvangen. Het heeft ons heel erg goed gedaan.
Ik hoop dat ik de komende tijd weer wat meer tijd heb om te bloggen, want zowel het schrijven als het lezen en reageren op jullie blogs schieten er de laatste tijd een beetje bij in.

Voor het nieuwe jaar wil ik jullie heel veel geluk, liefde, gezondheid en creativiteit wensen! Geniet van de jaarwisseling en doe voorzichtig met het vuurwerk!

Liefs, Martine

woensdag 14 december 2011

Thuis!

Wat stom van mij, maar ik ben helemaal vergeten om jullie op de hoogte te stellen van de thuiskomt van Lisa. In mijn vorige bericht vertelde ik dat ze nog een hele week extra in het ziekenhuis moest blijven. Dit viel gelukkig mee, afgelopen woensdag mocht ze toch mee naar huis, omdat ze niet langer antibiotica via het infuus nodig had, maar over kon gaan op tabletten. Ze is dus inmiddels een weekje thuis en het gaat best aardig met haar. Ze is nog niet helemaal pijnvrij, maar het gaat de goede kant op. Wij hopen dat ze volgende week weer een beetje naar school kan gaan.


En wat ik ook nog niet heb verteld is dat José en ik afgelopen zaterdag op de kerstmarkt hebben gestaan in IJsselstein. Het was ontzettend koud, maar wij hebben genoten. We kregen hele leuke reacties op onze kraam/spullen. Het was geweldig om op de markt te staan en we gaan het zeker vaker doen.



Voor nu wens ik jullie allemaal een fijne avond en succes met de voorbereidingen voor de komende kerstdagen!



Lieve groetjes, Martine


Ps. ik wil iedereen nogmaals bedanken voor de kaarten die Lisa heeft gekregen. Gelukkig stuurt het ziekenhuis ze nog steeds door naar huis!!

maandag 5 december 2011

Ziekenhuis.

Vorige week dinsdag is Lisa geopereerd. De operatie is goed gegaan! Het gaat nu ook goed met haar, al moet ze nog een week extra in het ziekenhuis blijven, vanwege een infectie, waarvoor ze antibiotica krijgt.

Ik wil jullie bedanken voor de vele kaarten die zij heeft ontvangen! Ze hangen allemaal boven haar bed!

groetjes, Martine