maandag 28 november 2011

Ziekenhuisopname.

Hallo allemaal,

Vandaag is mijn dochter Lisa opgenomen in het ziekenhuis. Morgen is voor haar en voor ons een hele spannende dag. Zij wordt dan geopereerd, zoals ik al in eerdere berichten vertelde.

Het zou helemaal te gek zijn als ze heel veel kaartjes ontvangt in het ziekenhuis. Haar adres is:
Lisa Bunschoten
Afd. Kikker, kamer 1
p/a UMC Utrecht (lokatie WKZ)
Postbus 85090
3508 AB Utrecht

Van bloggen komt de komende dagen niet zoveel, verwacht ik, maar ik doe mijn best om jullie een beetje op de hoogte te houden.

Liefs, Martine

vrijdag 25 november 2011

Kerstmarkt!!

Wat is het leuk om te horen en te zien hoe enthousiast jullie allemaal reageren op Label '69! Wij, José en Martine willen nieuwe volgers bij Label '69 welkom heten. Nog een paar volgers te gaan en we zitten op 50 volgers, dus bijna tijd om onze give away weg te geven.....SPANNEND!

Ook heel erg spannend is dat wij voor de 1e keer op de markt gaan staan......en wel op 10 december aanstaande op de kerstmarkt in IJsselstein (Utrecht) van 11.00 tot 21.00 uur.

De afgelopen weken zijn wij heel druk geweest om kerstspulletjes voor op de markt te maken. Deze hebben wij nog niet op ons blog Label '69 gezet, want ze gaan eerst mee naar de markt. Mocht er nog wat over zijn, wat we niet hopen, plaatsen we ze na 10 december nog op ons blog.

Komende weken gebruiken wij om de puntjes op de i te zetten, zodat onze kraam er geweldig uit gaat zien. Wij hebben er HEEL VEEL zin en wie weet tot ziens op de kerstmarkt in IJsselstein....

Groetjes, José en Martine
Label '69

dinsdag 22 november 2011

Mini cupcakes.



Morgen is Lisa, mijn dochter jarig. Zij wordt dan al weer 16 jaar!! Ik vind het niet normaal: mijn jongste kind wordt 16!!! Echt, het gaat zo ongelofelijk snel. Gelukkig heeft iedere leeftijd zijn charmes en mag ik absoluut niet klagen met 2 pubers in huis. Ook als je 16 wordt is het nog hartstikke leuk om je vriendinnen op school op iets lekkers te trakteren. Maar ja, wat dan?? Nu had ik voor mijn verjaardag (in mei, en nog steeds niets mee gedaan, schaam, schaam) hele leuke roze cupcake-spulletjes gekregen. Dus daar zijn wij vanmiddag maar eens mee aan de slag gegaan met dit als resultaat: Op de foto rechtsonder lijken ze wat anders van kleur, maar ze zijn echt harstikke roze! Echt super leuk (en lekker, denk ik).


Om in het roze te blijven, laat ik jullie nog even een kaartje zien. Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn buurmeisje Jasmijn, zij werd afgelopen maandag 4 jaar.



Ook wil ik jullie nog even vertellen dat Lisa volgende week dinsdag wordt geopereerd. Haar linkervoet wordt dan geamputeerd, waarna zij een onderbeenprothese krijgt. In dit bericht heb ik er al even over verteld. Het wordt voor haar en ook voor ons een hele spannende tijd! Zodra ik weet waar zij ligt in het ziekenhuis, wil ik hier haar adres plaatsen. Het zou harstikke leuk zijn als ze heel veel kaartjes gaat ontvangen.


Liefs, Martine

woensdag 16 november 2011

Nieuw boek.

Vanmiddag heb ik mijn nieuwe boek opgehaald in de winkel. Een tijdje geleden kwam Jorine, de schrijfster van dit boek bij ons in de winkel en wij raakten aan de praat. Zij vertelde dat ze een nieuw boek had gemaakt met interieurideeën. Omdat ik gek ben op dat soort boeken, heb ik het direkt besteld en nu is het eindelijk uitgekomen. Er staan allemaal ideeën in om te haken en te breien. Ik heb nog geen tijd gehad om het boek echt goed te bekijken, maar het ziet er veelbelovend uit.

Als jullie mij zoeken, ik zit lekker op de bank met mijn nieuwe boek en mijn haakspulletjes!
Fijne avond!!

Liefs, Martine

zondag 6 november 2011

Zpagetti haken.

Voordat ik begin over het haken met Zpagetti, wil ik iedereen bedanken voor de ontzettend enhousiaste reacties op Label '69. José en ik zijn blij verrast met zoveel en zulk leuke reacties. Inmiddels hebben wij al 30 volgers!! Nog 20 te gaan voor onze give away. Het is ook super leuk om de link van onze give away op andere blogs tegen te komen. Dames bedankt daarvoor!!

Momenteel zijn José en ik hartstikke druk met haken, breien, punniken, knippen, plakken, stempelen, slopen, zagen, schuren en schilderen om maar zoveel mogelijk voorraad te maken. Ook zijn we steeds druk met het bedenken van nieuwe dingen. Het is echt druk, druk, druk, maar ook super LEUK om te doen.

Een tijdje geleden kocht ik het blad 'Decoreren landelijke stijl', echt een heel leuk tijdschrift. Daar staat onder meer een stukje in over haken met Zpagetti.
Ik bedacht mij dat ik nog een bol Zpagetti had liggen en begon enthousiast te haken. Maar dat viel tegen! Als je het mij vraag is haken met Zpagetti een bezigheid voor mensen met spierballen en laat ik die nu niet bezitten. Laat mij maar lekker haken met een dun haaknaaldje en normale haakkatoen. Wel jammer, want ik vind bijvoorbeeld de kussens, gehaakt met zpagetti wel super leuk. Misschien moet ik maar eens een workshopje volgen om deze techniek onder de knie te krijgen.


Genoeg gekletst weer, ik ga gauw weer verder met knutselen voor Label '69!!


Tot gauw,




Liefs, Martine