zondag 27 februari 2011

Award!!


Gisteren zijn wij thuisgekomen van een heerlijke wintersportvakantie! En wat zag ik tot mijn grote verbazing op mijn blog? Ik heb een award ontvangen!! Ik heb deze award ontvangen van San. Echt hartstikke leuk, dat had ik nooit verwacht. Ik kijk heel regelmatig op het blog van San. Zij schrijft heel erg leuk over haar nichtje, waar ze iedere week een dagje op past. Ook maakt zij hele leuke dingen, zoals een gehaakte hoes voor een theepot en een hele mooie omslag voor een boek.

Nu mag ik deze award doorgeven aan een aantal andere bloggers.

Als eerste geef ik hem aan José. Zij is mijn gezellige vriendin en collega. Op donderdag werken wij altijd samen en brengen dan altijd onze nieuwste creaties mee naar het werk. Ook spreken wij regelmatig een avondje af om samen te gaan scrappen.

Als tweede geef ik de award door aan Maud. Zij maakt ook de mooiste dingen. Leuke gehaakte bloemetjes. Ik kijk graag op haar blog voor inspiratie.

Als derde geef hem door aan Huis van Mijn. Een heel leuk blog van een creatieve dame. Ook hier kijk ik graag om inspiratie op te doen. Ik vind het ook erg leuk, dat zij bijvoorbeeld ook met groen (bloemen en bolletjes) werkt. Zij maakt gezellige dingetjes voor in huis.

Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!).

Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu dus leest) over.

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.

Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo bekend zijn met deze award in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgens hebben ze niet nodig.

Liefs, Martine

vrijdag 18 februari 2011

Theedoos, kaartjes en speldjes

Voor mijn moeder, die vorige week jarig was heb ik een oude theedoos veranderd in een leuke doos voor kaartjes ed. Binnenin heb ik de schotjes verwijderd, zodat ik er kaartjes, een stempel en stempelinkt in kon doen. De kaartjes heb ik natuurlijk ook zelf gemaakt. Ook heb ik aan de binnenkant een soort memobordje gemaakt, waar ze bv. postzegels tussen de lintjes kan bewaren. De bovenkant heb van de doos heb ik versierd met papier en stempels. Mijn moeder was er erg blij mee!


Hier een foto van de kaartjes, die ik voor mijn moeder heb gemaakt. Een collega vond ze zo leuk, dat ze van de bovenste twee kaartjes, ieder 10 kaartjes wilde hebben. Altijd leuk als iemand het mooi vindt, wat je maakt!!

Voor de kleindochter van diezelfde collega maakt ik haarspeldjes met gehaakte bloemetjes. Ook erg leuk om te maken.

Ik wens iedereen een hele leuke voorjaarsvakantie. Hopelijk wordt het net zo mooi weer als afgelopen week. Ik vond dat echt genieten hoor, eindelijk weer eens een zonnetje! Wij zoeken de sneeuw op, dus tot volgende week!
Liefs, Martine

zondag 6 februari 2011

Lapjesmarkt.

Gisterenmorgen ben ik naar de lapjesmarkt geweest. Wat was dat lang geleden zeg! Maar wat leuk om daar weer eens rond te kijken. Ik ben mezelf te buiten gegaan aan ruitjes, stipjes, sterren en bloemen. En aan lintjes, bandjes en knoopjes. Wat is daar veel leuks te koop!! Van de lapjes ga ik in ieder geval vlaggetjes maken voor mijn neefje Kees, die binnenkort al weer 1 jaar wordt. Ik heb bedacht, dat ik veel vlaggetjes ga stikken en dat mijn schoonzusje dan zelf uit kan kiezen welke kleuren en printjes ze in de slinger wil hebben. Van wat dan overblijft maak ik wel weer een andere slinger. Wat ik met al die lintjes en bandjes ga doen, weet ik nog niet precies, maar ik werd zo vrolijk van al die kleurtjes, dat ik ze niet kon laten liggen.

Buiten waait het nog steeds super hard, dus wat mij betreft is het lekker knutselweer! Vanmiddag even eruit voor de ski-les, maar verder kun je mij op zolder vinden vandaag. Ik wens iedereen een gezellige zondag en tot de volgende keer maar weer.
Liefs, Martine