zondag 28 maart 2010

Vakantie?

Dit weekend zijn wij voor de tweede keer naar onze voorseizoensplek in Zeeland geweest! Vorige week zaterdag hebben wij onze caravan in Zeeland gebracht en hebben wij daar één nachtje doorgebracht. Toen waren we erg druk met het opzetten en in orde brengen van de hele boel, dus van de omgeving hebben we niet veel gezien. Dit weekend echter leek het wel vakantie! De caravan stond al, wij konden er zo in. Inmiddels zijn mijn ouders ook op de camping gearriveerd en zijn we nu buren van elkaar. Zaterdagochtend om 10.00 uur waren wij er al en nadat we heerlijk koffie hebben gedronken zijn mijn moeder, Lisa en ik gezellig even naar het tuincentrum geweest. Lekker rondgekeken en leuke ideetjes opgedaan! Na de lunch (in de voortent) zijn we met z'n allen naar Zierikzee geweest. Wat een leuk plaatsje is dat! Heerlijk gewinkeld en lekker op het terras in de zon gezeten. Vandaag wat het ontzettend koud, maar wel prachtig weer! Met mijn ouders en Lisa heb ik een korte strandwandeling gemaakt, waarna we heerlijk aan de thee en chocolademelk hebben gezeten op het terras van een strandtentje. Kortom, we hebben genoten van het goede leven.
Vanavond kreeg ik van Ron z'n broer en schoonzusje, die op Aruba wonen onderstaande foto's toegestuurd. Dit is ons vakantie-adres voor de komende zomer! Niet gek, toch??
Op scrapgebied heb ik helemaal niets om te laten zien op dit moment. Komende week wil ik nog wat kaartjes maken. En ik wil een boekje gaan maken over mijn kleine neefje Kees! Ook ga ik het boek van de laatste workshop nog afmaken. Dus ik hoop daar snel foto's van te kunnen laten zien.
Prettige week en tot de volgende keer!
groetjes, Martine

vrijdag 12 maart 2010

Nieuwe banner!

Hoera, het is gelukt! Ik heb van een foto zelf een nieuwe banner gemaakt. Ben helemaal trots op mijzelf. Van deze foto krijg ik een voorjaarsgevoel en daar ben ik wel aan toe, na al die sneeuw van de afgelopen weken/maanden!!
groetjes, Martine

donderdag 11 maart 2010

Layout en kaartjes

Via het blog van Ingrid Danvers (die altijd supergave layouts en kaartjes maakt!!) kwam ik terecht bij de sketch #61 van Creative Scrappers. Zowel José als ikzelf zijn hiermee aan de slag gegaan en dit is mijn eindresultaat:


Nog wat detailfoto's:


Ook heb ik een aantal kaartjes gemaakt voor jarige familieleden en vrienden.


Vandaag heb ik verder gewerkt aan het bruin/blauwe album van de workshop die ik afgelopen zaterdag bij Paper & Pictures in Doorn heb gevolgd. Wij hebben daar een heel gaaf album gemaakt en een supergave vilten tas, waar het album in past. Als het helemaal klaar is, zal ik hier ook foto's van plaatsen.
Zo, het is nu tijd om eten te gaan koken, dus ik wens iedereen smakelijk eten en een heel gezellige avond!
groetjes, Martine

donderdag 4 maart 2010

Kees!

Gisteravond is ons neefje Kees geboren!! Hij is het zoontje van mijn broer Roelof en schoonzusje Patricia. Hij is echt super klein en ontzettend schattig! Dit zijn mijn eerste foto's. De bovenste 2 zijn van gisteren, dus echt pas geboren en de onderste twee zijn van vandaag.


Om verliefd op te worden, toch??!!
groetjes, Martine

dinsdag 2 maart 2010

Cold Toes & Frozen Nose en scrapplek

Vorig weekend heb ik eindelijk mijn transparante winterboek afgemaakt. Het is echt een superleuk boek geworden. Er zitten heel veel leuke technieken in verwerkt. Zoals bijvoorbeeld stempelen met witte stazon, wat een mooi effect geeft dat!! Ik wil José nog even bedanken voor het naaien van de rits in het zakje achter in het boek. Bij mij lukte dat helemaal niet, het werd een rommeltje, maar José was de reddende engel! BEDANKT!! Het heeft wel even geduurd voor dat het hele boek af was, maar ik was ook zo druk met andere dingen.





Tja en waar was ik dan zo druk mee?? Met het inrichten van mijn eigen scrapplek op zolder!! Inmiddels is het zo goed als klaar en kan ik er al heerlijk zitten. Het was een hele klus om het zover te krijgen. Er moesten kasten worden versleept, gaten in de muur dicht worden gestopt en de muur moest een nieuwe laag verf. MaarRon heeft enorm zijn best gedaan en zonder mopperen alle planken opgehangen en de buro's naar zolder gesjouwd. Nu kan ik heerlijk al mijn spullen laten liggen. Beneden moest ik als ik wilde gaan scrappen eerst alles te voorschijn halen en later ook alles weer opruimen. En soms had ik daar zo geen zin in, dat ik niet eens aan scrappen toekwam. Maar dat is nu verleden tijd en ik hoop heel veel te gaan scrappen!!



Mijn layout naar aanleiding van de sketch is bijna af, dus José, zoek jij weer een nieuwe uit??

Tot gauw,

groetjes, Martine