maandag 1 juni 2009

Foto


Nog even een klein berichtje van mij, met nogmaals de foto uit het vorige bericht. Ik merkte dat je de foto niet aan kon klikken om beter te bekijken en hoop dat het nu wel lukt. Het zijn anders van die priegelige plaatjes.
groetjes, Martine

Hoi

Genieten jullie ook zo van die heerlijke pinksterdagen! Het lijkt wel vakantie! Lekker hoor, zo'n extra vrije dag. Ik had mij voorgenomen om deze dagen heerlijk te gaan scrappen. Maar het weer was zo lekker, dat ik het meest van de tijd lekker in de tuin heb gezeten. Gisteren heb ik nog wel een tijdje zitten scrappen, ik heb een schattig, klein clearalbumpje gemaakt over Willem.
Willem is de hond van mijn broer en schoonzusje. Het is een franse bulldog. Hij is zo schattig en lief.


De spulletjes voor dit boekje heb ik van mijn ouders voor mijn verjaardag gekregen. Ik kreeg van hun ook nog een kadobon van Paper & Pictures. Afgelopen vrijdagochtend ben ik daar naartoe geweest en ik heb daar 3 randponsen van Martha Stewart gekocht. (Ik kon natuurlijk weer niet kiezen!) 's Middags moest ik met Lisa naar het ziekenhuis, wij waren veel toe vroeg en op de heenweg kwamen wij bijna langs Scrapdelight in Nieuwegein. Ik was daar nog niet eerder geweest. En als je er dan zo dicht langs komt, is de verleiding erg groot om even te gaan kijken. Dat hebben wij dus ook gedaan. Leuke winkel, niet zo groot, maar wel een leuk assortiment. Zeker een adresje om te onthouden, ook lekker dicht bij huis. (misschien is dit niet zo gunstig voor mijn portemonnee, maar ja).
Zo, nu ga ik nog even stofzuigen, want met de tuindeuren de hele dag open, wil je aan het einde van de dag niet weten hoe mijn vloer eruit ziet.
Ik wens jullie een gezellige werkweek toe, en tot de volgende keer,
groetjes, Martine