zaterdag 27 september 2008

Kaartje!



Twee weken geleden heb ik een leuk kaartje gemaakt voor mijn vriendinnetje José, die jarig was. Het kaartje heeft zij inmiddels al lang ontvangen, dus kan ik hem hier laten zien.


Gisteravond zijn wij met vriendjes en vriendinnetjes wezen koken. Onder leiding van een echte kok hebben we een chinese maaltijd gemaakt. Het was gezellig en lekker. We hebben een hoop geleerd en een hoop gegeten en gelachen! Van de foto's wilde ik een mozaiek (goed geschreven??) maken, maar dat valt nog niet mee. Alle foto's zijn geupload, maar dan?????? Ik hoop dat het nog eens gaat lukken, want het is een leuke manier om veel foto's te showen.


Vanmorgen ben ik met m'n moeder even naar Doorn geweest. Het was weer erg leuk. Moet binnenkort nog maar een keertje terug, want ze waren ontzettend veel dozen met mooie spulletjes aan het uitpakken. Dus José, wanneer kan jij???


Gezellig weekend allemaal en geniet van het mooie weer, voor je het weet is het weer voorbij!


Doeiiiiii, Martine

zondag 14 september 2008

Hoi!

In mijn vorige bericht heb ik een hele slechte foto laten zien van een layout die ik heb gemaakt.

Hierbij een betere foto:

Het is jammer dat je de foto's niet meer aan kunt klikken om groter te bekijken, maar ik weet niet hoe en of ik dat kan veranderen.

Nu kan ik jullie ook het canvas, wat ik voor mijn ouders heb gemaakt, laten zien. Ik heb het gisteren aan ze gegeven, ze vierden hun 40 jarig huwelijksfeest. Ze waren er erg blij mee.

Vanavond heb ik nog een leuke kaart gemaakt, maar daar heb ik nog geen foto van, dus kan ik hem nog niet showen. Het zal pas woensdag worden voor ik hem plaats, want dan weet ik zeker dat degene voor wie hij bestemd is hem heeft ontvangen.

Het was errug laat gisteravond, dus vanavond ga ik vroeg onder de wol (dekbed)!Welterusten!!

Groetjes Martine

dinsdag 9 september 2008

Hallo daar

Hallo allemaal. Ja ik ben er weer. Het is een hele tijd geleden dat ik mijn blog heb bijgewerkt (schaam, schaam). Maar ja, ik had dan ook nog niets gescrapt, dus ook niets om te laten zien.


Afgelopen weekend heb ik eindelijk weer eens lekker zitten scrappen. Ik heb één layout gemaakt en een heel klein boekje (gemaakt van een label).


De foto's zijn niet super. Ik vind het nog steeds moeilijk om een mooie foto van een layout te maken. Ik had ook nog een foto gemaakt van de vlinders op de layout, maar die krijg ik niet gedraaid en op z'n zijkant ziet het er ook zo gek uit. Zelf vind ik die vlinders wel een leuk detail van de layout.

Vorige week waren mijn vader en moeder 40 jaar getrouwd!! Aanstaande zaterdag gaan we dit vieren met familie en vrienden van mijn ouders. Natuurlijk verwachten zij een gescrapt kadootje van mij. Ik ben bezig met een layout, die op canvas komt. Ik kan nog geen foto's laten zien, maar volgende week zal ik hem showen.

Ik wens iedereen veel scrapplezier en tot het volgende bericht.

Groetjes Martine (ik moet ook maar eens gaan werken aan zo'n mooie handtekening)