dinsdag 17 juni 2008

Thank you!

Afgelopen zondag heb ik een 'Thank you' kaartje gemaakt voor Ingrid. Ik heb hiervoor alleen spulletjes gebruikt uit de card kit die ik van haar heb gekregen. Alleen het stempeltje is van mijzelf.

Morgen ga ik hem naar haar opsturen. Ik hoop dat zij het een leuk kaartje vindt.

groetjes, Martine

woensdag 11 juni 2008

Post

Vandaag zat er voor mij een dikke envelop bij de post. Hierin zat een geweldig leuke card-kit die ik heb gewonnen op het blog van Ingrid. Enige tijd geleden kon je daar een berichtje achterlaten over de datum waarop jij dacht dat zij haar 50.000ste bezoeker zou krijgen. En raad eens wat? Ik had het goed, niet te geloven. Dus nu kreeg ik van haar een hele leuke card-kit. Er zit echt ontzettend veel in. Ik ga er komend weekend eens even lekker voor zitten om een paar leuke kaartjes te maken. Ingrid bedankt!!

Iedereen een gezellige avond gewenst en tot de volgende keer.

groetjes Martine

dinsdag 3 juni 2008

'geslaagd' kaartje

Binnenkort krijgen degenen die eindexamen hebben gedaan de uitslag. En als je geslaagd bent is dat natuurlijk een kaartje waard. Nu ken ik niet zo heel veel mensen die examen hebben gedaan, maar ik heb wel alvast een kaartje gemaakt.



Helaas kom ik niet zo erg aan scrappen toe de laatste tijd. Mijn hoofd zit vol met leuke ideeen, maar de tijd ontbreekt me een beetje. Misschien moet ik er gewoon meer tijd voor maken. Wie weet lukt dat wel.

Afgelopen weekend zijn Ron en ik samen een weekendje naar Gent geweest. We hebben daar natuurlijk ook weer een aantal leuke foto's gemaakt, die ook een keertje gescrapt moeten worden. Maar eerst moet ik van mezelf verder met de foto's van Aruba.

Ik wens iedereen een gezellige avond en veel scrapplezier.

Doei, Martine