zondag 18 mei 2008

Kaartje en layout


Vanmiddag heb ik gezellig met Lisa zitten scrappen. Ik heb een leuk kaartje gemaakt voor Romy, die volgende week 8 wordt. Er was toen nog wat verf en papier over, daar heb ik een paar simpele labels van gemaakt.


Ook heb ik een layout gemaakt voor een oom en tante die binnenkort 40 jaar getrouwd zijn. Nu nog op zoek naar een lijst waar ik die layout in kan doen, zodat ik een leuk kadootje heb.
Joepie, het is eindelijk gelukt om een foto midden in mijn bericht te zetten!! Moeilijk was het niet want je kan de foto gewoon oppakken en verplaatsen (info voor José!)
Have a nice week!!
groetjes Martine

dinsdag 13 mei 2008

Ongeduldig




José werd al ongeduldig, dus heb ik mijn layouts maar snel afgemaakt, zodat ik ze kan laten zien.


Vanmorgen heb ik als proef opgepast op mijn buurmeisje Jasmijn. Als haar moeder weer gaat werken komt ze iedere week een dagje bij ons. Gezellig hoor zo'n klein poppetje. Het is echt een schatje!!
Ik hoop dat ik snel weer iets heb gemaakt om te laten zien, maar met dit mooie weer is het ook wel heel erg lekker om in de tuin te zitten. Dus ik weet niet of er veel uit mijn handen zal komen. Maar we zien wel.
Groetjes en geniet van het mooie weer!!
Martine


maandag 12 mei 2008

Berichtje.

Hallo allemaal,

Eindelijk weer eens een berichtje op mijn blog. Dat heeft wel lang geduurd, maar dat komt omdat wij heerlijk op vakantie zijn geweest naar Toscane. Wat is het daar mooi zeg!! Het weer was ook heerlijk. Hier is het nu trouwens ook prachtig weer, het lijkt wel hoogzomer!! Echt genieten.

Afgelopen dagen ben ik lekker aan het scrappen geweest. De layouts zijn nog niet helemaal af.
Zodra ze af zijn zal ik ze laten zien hier op mijn blog.

Morgen moeten de kids weer naar school, helaas. Lisa moest eigenlijk vorige week al, maar die werd ziek. Ze is alleen dinsdag naar school geweest. Maar morgen moet ze er ook echt weer aan geloven. Het zijn voor haar de laatste weken op de basisschool. (spannend hoor, zo'n musical!)

Genoeg gekletst weer. Ik ga naar bed, want morgen is het weer vroeg dag.

See you,

groetjes Martine